Wil jij weten waar
wij voor staan?

 

Persoonlijke
ontwikkeling

Als medewerker sta je bij ons zelf aan het roer van je carrière. We vinden het belangrijk dat je ontdekt waar jouw kracht ligt en wat je zoekt in je werk, nu en in de toekomst. Salesupply blijft groeien, dus er zijn steeds meer ontwikkelmogelijkheden. Uiteraard denken wij met je mee en bespreken we samen wat jij nodig hebt om het beste uit jezelf te halen.

Gelijk-
waardigheid

De basis voor ons is dat iedereen gelijk is aan elkaar en dat jij jezelf kunt zijn. We vinden het belangrijk dat jij goed op je plek zit binnen onze organisatie. Wederzijds respect en open staan voor de mening en persoonlijkheid van de ander staan daarbij centraal. Weet dat je bij iedereen binnen kunt lopen, we hebben een informele cultuur en de deur staat overal voor je open.

Innovatief

We geloven in nieuwe ideeën en samen bereik je meer dan alleen. Daarom vinden we het fijn als je out of the box durft te denken en je mening en inzichten met ons deelt. Dit kan inhoudelijk gaan over onze services, maar ook over hoe we werken als organisatie. Alleen op die manier kunnen we vernieuwen en snel stappen blijven zetten, zonder over alles lang te hoeven discussiëren. Op een doordachte manier beslissingen en risico’s nemen, dat is hoe wij werken.

Plezier

Plezier verbindt en geeft energie en betekenis aan wat we doen, met elkaar en voor elkaar. Je brengt vaak meer tijd door met collega’s dan met je familie of vrienden, dus we willen dat jij je thuis voelt op de werkvloer. Een praatje over je vakantie of memorabele stapavond, een luisterend oor als je je verhaal kwijt wilt en een borrel om de week mee af te sluiten. Allemaal belangrijk! We houden van een feestje, dus organiseren regelmatig een BBQ, kerstborrel of een ander uitje.

Salesupply september shoot deel 2-3 (1)

Royals trip

Salesupply heeft kantoren in zowel Europa als daarbuiten. Veel van onze collega’s spreken we dan ook alleen online, maar in juni 2022 kregen we de unieke mogelijkheid om elkaar te ontmoeten. We waren uitgenodigd voor de Salesupply Royals trip onder de Spaanse zon! Want hoe leer je je collega’s beter kennen dan in een informele sfeer onder het genot van een hapje en een drankje? Op het vliegveld van Malagá verzamelden we met alle collega’s uit onze 8 vestigingen om eindelijk iedereen in het echt te ontmoeten. Met ruim 50 collega’s vervolgden we onze weg naar een prachtig kasteel boven op een berg. Hier hebben we gegeten, geproost en een fantastische verblijf gehad. ’s Ochtends ontbijten onder het genot van de zon en het uitzicht over de bergen, varen met een catamaran op de Middellandse zee, feesten op de white party tot in de laatste uurtjes, relaxen op de beachclub en de hele middag varen met jetski’s. Wat was deze trip gaaf! Wij werden als echte Royals behandeld! Na 4 dagen hebben we afscheid genomen van elkaar, maar we hebben herinneringen voor het leven gemaakt. Samen zijn we één grote Salesupply familie, sluit jij je bij ons aan?

ONZE COLLEGA’S

OPEN SOLLICITATIE

Name
Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 50 MB, Max. aantal bestanden: 5.