ALLE VACATURES

Kom jij één van onze teams versterken? Selecteer hieronder jouw vakgebied en vind de vacature die bij je past!

Junior Quality Employee

Nederland
HBO
Fulltime, Parttime
Wij zoeken een enthousiaste Junior Quality Employee!? Wordt jij warm van het opzetten processen en beheer van kwaliteit? Werk jij graag in een jonge en dynamische organisatie? Dan zoeken wij jou!
Nederland
MBO, HBO
Fulltime, Parttime
Voor onze afdeling Technical Operations zijn wij op zoek naar een ervaren en veelzijdige IT specialist die ons kan helpen met het allround beheer van onze technische infrastructuur.
Nederland
MBO, HBO
Fulltime
Voor onze afdeling Technical Services zijn wij op zoek naar een junior backend developer (PHP) die van aanpakken houdt en kan ondersteunen op het gebied van informatie- en communicatietechnologie
Nederland
MBO, HBO
Fulltime, Parttime
Voor onze afdeling Technical Services zijn wij op zoek naar een Junior ICT Support medewerker die kan aanpakken en kan ondersteunen en ontzorgen op het gebied van informatie- en communicatietechniek.
Nederland
MBO, HBO
Fulltime, Parttime
Ben je klaar om nieuwe perspectieven te leren kennen en kansen te grijpen, wordt dan onderdeel van ons wereldwijde, jonge en dynamische team!
Nederland
MBO
Fulltime, Parttime
Ben jij servicegericht, communicatief sterk en hou je van een leuke uitdaging? Wil jij werken in een jong team waar een zeer gezellige sfeer hangt? Dan zoeken wij jou!
Nederland
HBO
Fulltime, Parttime
Houd jij ervan om hèt aanspreekpunt in een organisatie te zijn? Spreek jij vloeiend Duits? Mooi! Dan zoeken wij jou! Wij zijn namelijk opzoek naar een enthousiaste e-commerce project medewerker!
Nederland
HBO
Stage
Wij bieden een uitdagende stage aan waarin ruimte is voor een mooi onderzoek en waar je wordt betrokken in de dagelijkse en strategische activiteiten op Fulfilment gebied.

OPEN SOLLICITATIE

Name
Sleep bestanden hierheen of
Max. bestandsgrootte: 50 MB, Max. aantal bestanden: 5.